prikordonniki-zbili-4-vorozhikh-bpla-nad-bakhmutom

Прикордонники збили 4 ворожих БПЛА над Бахмутом

 • 773642 переглядiв

Київ. 12 травня. УНН. Державна прикордонна служба України зазначила, що окупанти не покидають спроб захопити Бахмут, проте їх зупиняють наші військові, серед яких також прикордонники. Ворог у сьогоднішній спробі наступу зазнав втрат та відступив, пише УНН з посиланням на сайт Держприкордонслужби.

Цитата 

“Ворог не полишає спроб повного захоплення Бахмута та встановлення контролю над основними логістичними шляхами. Для цього загарбники використовують всі наявні сили й засоби, не шкодуючи ні особового складу, ні боєприпасів.

Однак, підрозділи Сил оборони України, зокрема і прикордонники продовжують стійко обороняти рубежі, не даючи здійснитися мріям окупантів”, - йдеться у повідомленні. 

Деталі 

Ударні групи ворожої армії здійснили кілька штурмів позицій прикордонників на околиці Бахмуту за підтримки мінометів. Проте мінометні розрахунки воїнів Держприкордонслужби з аеророзвідкою виявилися влучнішими. 

Як результат, ворожі штурми захлинулися, окупанти змушені були відступити з втратами.

Також на одній з позицій прикордонники зафіксували двох ворожих БПЛА. Як зазначає Держприкордонслужба, один, ймовірно, здійснював розвідку, інший – ніс боєприпаси. Але прикордонники зреагували оперативно та антидроновими рушницями вивели з ладу обидва безпілотники.

Окупанти на цьому не зупинились, і, коли стемніло, відправили ще 2 безпілотники. Ця спроба розвідки та нападу також не була вдалою. БПЛА впали поруч з попередніми, не долетівши до цілі, зазначають прикордонники. 

Нагадаємо 

Авіація Сил оборони за добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Прикордонники збили 4 ворожих БПЛА над Бахмутом

     • 773642 переглядiв

    США конфіскували 13 веб-доменів "Хезболли"

     • 1150675 переглядiв