prikordonniki-pokazali-yak-pratsyuvali-vnochi-na-odeschini-po-vorozhim-dronam-1

Прикордонники показали як працювали вночі на Одещині по ворожим дронам

 • 818411 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. У Держприкордонслужбі показали, як прикордонники України вночі збили ворожий дрон-камікадзе над Одещиною. Після збиття дрон впав у воду, інформує УНН з посиланням на Держприкордонслужбу.

Цитата

“Однією вбивчою «балалайкою» стало менше. Прикордонники вночі збили ворожий дрон-камікадзе над Одещиною. Після ураження він впав у воду”, - написали у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо

У ніч на середу, 16 серпня, ворог атакував південні регіони України кількома хвилями ударних безпілотників. Зазначається, що двома потужними хвилями ворог атакував південь Одеської області. росіяни поцілили по території одного з портів, зруйнувавши ангари з зерном і сільськогосподарську техніку. 

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив у середу, що внаслідок ворожої атаки дронами на порт Одеської області сталося, зокрема, загорання шроту в одному зі складів.

Посол США в Україні Бріджит Брінк на своїй сторінці в Х назвала нічну російську атаку на портову та зернову інфраструктуру Одещини "нахабною та незаконною", та зауважила, що це тільки зміцнює рішучість США у своїй підтримці України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці розповіли про наслідки атаки рф на Одещину, розпочато розслідування

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі