premier-slovachchyny-fitso-zaiavyv-shcho-povernuvsia-do-roboty-pislia-zamakhu

Прем'єр Словаччини Фіцо заявив, що повернувся до роботи після замаху

 • 20018 переглядiв

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, який пережив замах у травні, повернувся до роботи після одужання від поранень.

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, на якого у травні скоїли замах, повернувся до роботи. Про це Фіцо повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Шановні прогресивні ліберальні ЗМІ та опозиція, вибачте, що я вижив, але я повернувся", - написав Фіцо.

Замах на прем'єра Словаччини Фіцо перекваліфікували на терористичний акт04.07.24, 11:00

Раніше

Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль провів розмову з прем’єр-міністром Словаччини Робертом Фіцо. Фіцо засудив атаку по "Охматдиту". Словаччина висловила готовність прийняти на лікування у супроводі батьків частину дітей, зокрема  з онкологічними захворюваннями.

Як повідомляв УНН, 6 липня Прем'єр-міністр Словаччини вперше з'явився на публіці після замаху. Під час свого виступу на церемонії Дня святих Кирила і Мефодія він підтримав візит Віктора Орбана до рф.

Нагадаємо

У травні Фіцо пережив замах у місті Гандлова, коли з близької відстані в нього кілька разів вистрілив письменник Юрай Цинтула. Кулі влучили в живіт, операція, яку провели в місцевій лікарні, тривала 5 годин. Наприкінці травня його доправили з лікарні в Банська-Бістріце до Братислави, прем'єр продовжив відновлення вдома.

На початку червня Фіцо опублікував відеоролик, у якому він сказав, що "буде маленьким дивом, якщо я повернуся до роботи через кілька тижнів".

Популярні

Новини по темі

Японія передала Україні ще 2 машини для розмінування

 • 60193 переглядiв