prekrasno-vidpratsovana-operatsiia-hur-pro-udar-po-skupchenniu-rosiiskykh-syl-v-olenivtsi

"Прекрасно відпрацьована операція" - ГУР про удар по скупченню російських сил в Оленівці

 • 24062 переглядiв

Українські війська завдали ракетного удару по зосередженню російських військ в Оленівці Донецької області, знищивши 19 окупантів.

Плановою роботою українських сил безпеки і оборони назвав удар по скупченню сил рф у тимчасово окупованій Оленівці Донецької області представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі Радіо Свобода 29 лютого, пише УНН.

Деталі

Він додав, що це не перший такий удар, і проанонсував, що аналогічні операції відбуватимуться і в майбутньому.

Це планова робота українських сил безпеки і оборони і ефективне використання наявних засобів. Розвідка на місцях, військова розвідка працює над тим, щоб виявляти місця скупчення противника, живої сили і техніки. У даній ситуації прекрасно відпрацьована операція, оперативно використана інформація - і завдано значного удару ворогу

- відзначив представник ГУР.

На запитання, звідки розвідка отримує дані про скупчення російських сил на окупованій території або про заплановані шикування сил рф, Юсов відповів, що це "комбінована історія": "Інформація отримується з кількох джерел, щоб переконатися, що вона справді відповідає дійсності".

Доповнення

Уранці 29 лютого в Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що українські військові завдали ракетного удару по скупченню російських військ в Оленівці Донецької області за допомогою українських реактивних систем залпового вогню.

У Генштабі заявили про 19 загиблих окупантів, серед яких заступник командира російського військового підрозділу, та 12 поранених військових, зокрема командир цього підрозділу.

Популярні

Новини по темі

Україна повернула з ТОТ ще п'ять дітей

 • 26862 переглядiв

Кримські партизани виявили два ворожих РЛС у Севастополі

 • 25136 переглядiв