ukenru
pratsyuvati-razom-u-kiyevi-tse-te-scho-bude-pozitivno-otsinene-bagatma-narodami-svitu-zelenskiy-anonsuvav-viziti-prezidenta-yevrokomisiyi-ta-golovnogo-diplomata-yes

Працювати разом у Києві – це те, що буде позитивно оцінене багатьма народами світу: Зеленський анонсував візити президента Єврокомісії та головного дипломата ЄС

 • 206751 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час свого відеозвернення повідомив, що до Києва з офіційним візитом найближчим часом прибуде президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, а також Верховний представник ЄС з питань закордонних справ Жозеп Боррель, інформує УНН.

Цитата 

"Готуємося приймати вже найближчим часом у Києві з візитами Президентку Єврокомісії Урсулу фон дер Ляєн і голову європейської дипломатії Жозепа Борреля. Працювати разом у Києві – це те, що буде позитивно оцінене багатьма народами світу. І не тільки у Європі. Бо зараз Київ – це столиця глобальної демократії, столиця боротьби за свободу для усіх на Європейському континенті", - сказав Зеленський.

Доповнення 

Як повідомила речниця Єврокомісії Дана Спінант Урсула фон дер Ляєн цього тижня поїде до Києва з Високим представником Жозепом Боррелем. Вона зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським перед заходом #StandUpForUkraine, який вона організовує спільно з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо 9 квітня о 15:00.

Нагадаємо 

Зеленський під час свого відеозвернення заявив, що росія дискредитує ООН та всі інші міжнародні інституції, в роботі яких досі бере участь.

Українські Національні Новини

Політика