potriyne-dtp-na-lvivschini-postrazhdalu-divchinku-sanaviatsiyeyu-dopravili-do-kiyeva

Потрійна ДТП на Львівщині: постраждалу дівчинку санавіацією доправили до Києва

 • 13563 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Ввечері середи, 29 липня, рейсом санавіації ДСНС з міста Броди Львівської області до Києва доправлено постраждалу у потрійній ДТП на трасі "Київ-Чоп", 13-річну дівчинку. Про це повідомила пресслужба ДСНС на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"29 липня близько десятої вечора гелікоптер ДСНС у медичному варіанті доправив до Києва 13-річну дівчинку, яка разом із сестрою та батьками потрапила у ДТП, що сталося 27 липня на трасі "Київ-Чоп" в с. Дубина Бродівського району Львівської області. З міста Броди дитину було вирішено транспортувати після консультації фахівців - нейрохірурга та анестезіолога, які також прибули з Києва. Надалі її лікуванням займатимуться столичні лікарі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цьогоріч це вже не перший випадок, коли гелікоптери ДСНС надають допомогу громадянам, які з різних причин не можуть безпечно дістатися медичного закладу в іншому куточку країни.

Так, нещодавно до столичного Інституту серця було перевезено пацієнта після трансплантації серця. Також під час недавніх паводків у Карпатському регіоні гелікоптер ДСНС транспортував породіллю, якій була необхідна госпіталізація, проте дороги були пошкоджені негодою.

Загалом, виконання рейсів санавіації дозволяє у найкоротші терміни доправили важкохворих, або важкотравмованих пацієнтів для надання їм необхідної допомоги без ризику ускладнень у разі наземного транспортування.

Нагадаємо, що 27 липня на трасі "Київ – Чоп" зіткнулися легковики та вантажівка, серед травмованих – дві дівчинки 13 та 16 років.

Пізніше у лікарні померла 16-річна пасажирка Lexus, який розбився біля Бродів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Справа Насірова: ВАКС допитав двох свідків

     • 14356 переглядiв