ukenru
posol-velikoyi-britaniyi-pobuvala-na-adminmezhi-z-krimom-tut-ne-maye-buti-tsikh-kpvv

Посол Великої Британії побувала на адмінмежі з Кримом: тут не має бути цих КПВВ

 • 17302 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Посол Великої Британії Мелінда Сіммонз побувала на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом і зазначила, що хоч персонал КПВВ і працює професійно, але є розуміння, що тут не має бути цих КПВВ. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

“Надзвичайний і повноважний посол Великої Британії в Україні пані Мелінда Сіммонз та постійний представник Президента України в АР Крим Антон Кориневич із робочим візитом перебували сьогодні на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. У супроводі начальника Херсонського прикордонного загону полковника Юрія Чернова, пані Мелінда Сіммонз та Антон Кориневич побували у контрольних пунктах в’їзду-виїзду “Каланчак” та “Чаплинка”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гості ознайомились з порядком здійснення пропускних операцій через адмінмежу, інфраструктурою КПВВ та умовами служби прикордонників.

“Персонал у КПВВ на межі з Кримом працює дуже професійно, але є розуміння, що тут не має бути цих КПВВ”, - сказала Мелінда Сіммонз.

Повідомляється, що вона висловила сподівання, що Україна в найближчому майбутньому поверне свої території та запевнила, що Велика Британія допоможе Україні.

Нагадаємо, кримським окупаційним суддям повідомили про підозру у порушенні законів та звичаїв війни.

Українські Національні Новини

Політика