posadovtsia-odeskoho-ttsk-yakoho-pidozriuiut-u-milionnii-skhemi-zarobitku-na-ukhyliantakh-vzialy-pid-vartu

Посадовця Одеського ТЦК, якого підозрюють у мільйонній схемі заробітку на ухилянтах, взяли під варту

 • 34504 переглядiв

Посадовцю Приморського РВК та СП в Одесі, який незаконно заробив близько мільйона доларів, допомігши 138 чоловікам уникнути мобілізації через несанкціоновані зміни в системі "Оберіг", обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 242 240 гривень.

В Одесі посадовцю РТЦК та СП, який заробив мільйон доларів на тому,  допоміг 138 чоловікам уникнути мобілізації, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 242 240 гривень. Про це пише УНН з посиланням на заяву Київського райсуду Одеси.

Деталі 

За даними слідства, військовослужбовець Приморського РТЦК та СП в м. Одесі, маючи право доступу до системи "Оберіг", протиправно забезпечив несанкціоноване внесення змін в облікових картках 138 військовозобов’язаних осіб.

Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розмір застави складає 242 240 гривень

- йдеться в заяві суду. 

Зазначається, що на час розгляду клопотання підозрюваний не був затриманий. Ухвала слідчого судді не набрала законної сили та може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Брав хабарі будматеріалами: затримано працівника ТЦК20.03.24, 13:16

Доповнення

Як повідомляв УН, в Одесі правоохоронці викрили посадовця Приморського РТЦК та СП, який організував масштабний механізм заробітку на чоловіках, охочих уникнути мобілізації.  Як заявили правоохоронці посадовець незаконно заробив близько мільйон доларів США.

Нагадаємо

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) перевірило вже понад 500 посадовців керівного складу ТЦК. Корупційні порушення виявили щонайменше у вісьмох працівників.

Популярні

Новини по темі

Оголосили переможців конкурсу бізнес-ідей "Роби своє"

 • 76457 переглядiв

На Філіппінах семеро загиблих після шторму Евіньяр

 • 18108 переглядiв