ponad-90percent-ukrainskykh-pidpryiemstv-povertaiutsia-do-dovoiennykh-potuzhnostei-shmyhal

Понад 90% українських підприємств повертаються до довоєнних потужностей - Шмигаль

 • 24511 переглядiв

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що на сьогодні понад 90% українських підприємств відновили свою роботу і повертаються до довоєнних потужностей. Про це прем’єр сказав під час виступу на форумі "Зроблено в Україні", передає УНН.

Деталі

За його словами, великий вклад в стійкість України в два роки повномасштабної війни звісно внесли Сили оборони, але це й результат самовідданої роботи українського бізнесу.

Коли після вторгнення економіка впала на 30%, багато хто з експертів пророкував нам катастрофу. Але так само, як і на полі бою експерти недооцінили українську армію в тилу, недооцінили українських підприємців

- сказав Шмигаль.

Він зазначив, що понад 90% українських підприємств вже відновили свою роботу і повертаються до довоєнних потужностей. При цьому найбільші темпи відновлення демонструють такі галузі, як будівництво, сільське господарство, внутрішня торгівля, переробна промисловість.

Нагадаємо

Від сьогодні в Україні стартує платформа "Зроблено в Україні", яка має стати майданчиком для діалогу між держави та українськими підприємцями.

Бізнес на Донеччині у війну: 337 підприємств зазнали збитків на понад 4 мільярди гривень 23.02.24, 17:44

Популярні

Новини по темі

Влада працюємо над відкриттям одного з аеропортів - Єрмак

 • 25246 переглядiв