ukenru
polski-straikari-poslabyly-obmezhennia-rukhu-bilia-kordonu-z-ukrainoiu-skilky-vantazhivok-hotovi-propuskaty-i-de

Польські страйкарі послабили обмеження руху біля кордону з Україною: скільки вантажівок готові пропускати і де

 • 98888 переглядiв

Польські страйкарі послабили обмеження руху на двох прикордонних переходах з Україною, дозволивши деяким транспортним засобам проїжджати кожну годину або 30 хвилин.

У Держприкордонслужбі заявили, що польські страйкарі послабили обмеження руху біля кордону з Україною - на "Хребене - Рава-Руська" готові щогодини пропускати по вантажівці в обох напрямках, а на "Зосін-Устилуг" - кожні 30 хвилин пропускати по 5 легкових автомобілів, передає УНН.

Деталі

За даними ДПСУ, після 17:00 відновився рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску "Хребене - Рава-Руська". Протестувальники також висловили готовність щогодини пропускати по 1 вантажівці в обох напрямках.  

Польські фермери біля пункту пропуску "Медика-Шегині" розсипали зерно з вантажного вагону20.02.24, 12:12 • [views_0]

Також учасники акції протесту готові пропускати незначну кількість транспорту через пункт пропуску "Зосін-Устилуг". Зокрема, вони планують кожні 30 хвилин пропускати по 5 легкових автомобілів в обох напрямках, щогодини по 1 вантажівці на в'їзд до Польщі й по 3 вантажівки на в’їзд в Україну. Автобуси в обох напрямках будуть пропускати у звичайному режимі, додали прикордонники.

Польські фермери планують продовжити блокаду кордону до квітня20.02.24, 15:08 • [views_0]