polski-fermery-vidnovyly-blokadu-na-trokh-punktakh-propusku-prykordonnyky-poperedzhaiut-pro-zatrymky-rukhu

Польські фермери відновили блокаду на трьох пунктах пропуску: прикордонники попереджають про затримки руху

 • 22575 переглядiв

Польські фермери почали блокувати три пункти пропуску на кордоні з Україною, перешкоджаючи руху транспорту.

Польські фермери розпочали блокування на трьох пунктах пропуску - у напрямку ПП "Шегині", "Рава-Руська" та "Ягодин", рух транспорту на кордоні з Польщею ускладнено, повідомили в п'ятницю у Держприкордонслужбі, пише УНН.

Деталі

"Увага, на кордоні з Польщею ускладнено рух транспорту. Через акції протесту польських фермерів, розпочаті сьогодні, ускладнено рух через пункти пропуску "Медика – Шегині", "Хребенне – Рава-Руська" та "Дорогуськ – Ягодин"", - повідомили у ДПСУ у соцмережах.

Польські протестувальники заблокували рух на "Шегинях" для усього транспорту - прикордонники09.02.24, 11:15

Зокрема, як зазначається, польські колеги повідомляють:

  • перед пунктом пропуску «Медика» протестувальники налаштовані пропускати по 1 вантажному автомобілю, 1 автобусу та 1 легковому автомобілю на годину;
  • біля пункту пропуску «Хребенне» планується пропускати по 2 вантажні автомобілі на годину в обох напрямках. Рух легкового транспорту та автобусів не обмежуватиметься;
  • через пункт пропуску «Дорогуськ» протестувальники мають намір пропускати щогодини по 1 вантажівці в обидві сторони. Рух автобусів відбуватиметься без змін.

"Рекомендуємо подорожнім планувати маршрут через інші пункти пропуску!" - наголосили у ДПСУ.

Раніше

ДПСУ 8 лютого повідомляла, що  сьогодні зранку почнеться блокування руху на напрямку трьох ПП - "Ягодин", "Шегині", "Рава-Руська" - з польського боку кордону.  

Популярні

Новини по темі

Зеленський присвоїв Буданову звання Герой України

 • 31014 переглядiв