politsiyu-v-kiyivskiy-oblasti-ocholiv-schadilo-a-nyebitov-otrimav-posadu-zastupnika-golovi-natspolitsiyi

Поліцію в Київській області очолив Щадило, а Нєбитов отримав посаду заступника голови Нацполіції

 • 340648 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Поліцію Київської області очолив генерал поліції третього рангу Анатолій Щадило. Андрій Нєбитов призначений на посаду заступника Голови Національної поліції України. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Київської області.

Цитата

«Голова Національної поліції України Іван Вигівський представив особовому складу очільника поліції Київської області генерала поліції третього рангу Анатолія Щадила», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Вигівський подякував колишньому керівнику Андрію Нєбитову за роботу та побажав успіхів на новій посаді.

«Відтепер Андрій Нєбитов призначений на посаду заступника Голови Національної поліції України», - зазначається в повідомленні.

Вигівський заявив, що Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, в тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації.

«Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності», - сказав Вигівський.

Анатолій Щадило в свою чергу зазначив, що докладе усіх зусиль задля підтримання в області порядку і створення безпекового середовища для громадян.

Додамо

Анатолій Щадило був начальником Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, а перед цим керівником поліції Хмельниччини.

Доповнення

В липні Кабмін призначив Івана Вигівського головою Нацполіції.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Білий дім закликав Північну Корею не постачати зброю росії

     • 299885 переглядiв

    Яким буде курс долара: експерт роз’яснив прогнози Мінфіну

     • 1082446 переглядiв