ukenru
politsiya-kazakhstanu-rozshukuye-drugogo-pidozryuvanogo-v-ubivstvi-olimpiyskogo-prizera

Поліція Казахстану розшукує другого підозрюваного в убивстві олімпійського призера

 • 11520 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Міністерство внутрішніх справ орієнтувало на розшук другого підозрюваного в убивстві олімпійського призера з фігурного катання Дениса Тен весь особовий склад і інші сили територіальних департаментів. Про це повідомляє МВС Республіки Казахстан, передає УНН.

За скоєння вбивства розшукується Кудайбергенов Арман Бурібаевіч, 1994 року народження, уродженець Кизилординської області.

Його прикмети: зріст 165-170 см, худорлявої статури. Був одягнений в чорну футболку, сірі джинси, взуття чорного кольору. Носить сонцезахисні окуляри.

При отриманні будь-якої інформації про місцеперебування розшукуваного Міністерство внутрішніх справ просить повідомити в ДВД міста Алмати.

Нагадаємо, раніше поліція затримала одного з підозрюваних у вбивстві казахстанського фігуриста Дениса Тена. Зловмисник 1994 р.н. був затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Як повідомляв УНН, в Казахстані, в місті Алмати, злодії вбили 26-річного бронзового призера Олімпіади-2014 з фігурного катання Дениса Тена, який намагався перешкодити їм скоїти крадіжку.

Українські Національні Новини

Новини Світу