poliaka-yakyi-napav-na-premierku-danii-frederiksen-zasudyly-do-uviaznennia-y-deportatsii

Поляка, який напав на прем'єрку Данії Фредеріксен, засудили до ув'язнення й депортації

 • 12072 переглядiв

39-річного громадянина Польщі засуджено до 4 місяців ув'язнення за напад на прем’єрку Данії Метте Фредеріксен. Суд також заборонив йому в'їзд до Данії на 6 років.

39-річного польського громадянина засуджено до чотирьох місяців за ґратами та шестирічної заборони на в'їзд до Данії за напад на прем'єрку країни Метте Фредеріксен у червні. Про це посилаючись на рішення суду повідомляє DR Nyhender, пише УНН.

Деталі

Крім того, чоловіка визнали винним у низці інших справ, не пов’язаних з епізодом із Фредріксен, зокрема, в розкраданні та обмані з іпотекою.

У рішенні суд наголошує, що засуджений пояснив, що впізнав прем'єр-міністерку і що її охорона "побачила в ньому агресивного чоловіка". Також суд заборонив йому в’їзд до Данії на шість років. Через своїх адвокатів 39-річний поляк повідомив, що згоден із вироком суду і тому оскаржувати його не буде.

Нагадаємо

7 червня невідомий чоловік вдарив прем’єрку Данії Метте Фредеріксен, коли вона була на площі Кюльторве у Копенгагені. В той же день чоловіка було затримано. Ним виявився 39-річний громадянин Польщі. Мотивів нападу чоловік не пояснив і своєї провини не визнав.

Популярні

Новини по темі

Фільм "Я, "Побєда" і Берлін" тепер доступний на Netflix

 • 10539 переглядiв

Для половини українців дефіцит кадрів став проблемою

 • 16331 переглядiв