pokrokova-instruktsiya-z-kupivli-kriptovalyuti

Покрокова інструкція з купівлі криптовалюти

 • 922596 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Незалежно від поставлених завдань потрібно знати, як купити криптовалюту, на які позиції звертати увагу, які є правила та порядок дій, передає УНН.

Популярність цифрових активів зберігається високому рівні навіть у період їх нестабільного фінансового становища. Аналітики постійно в теорії та на практиці підтверджують вигоду від роботи криптовалюти, тому попит на покупку не згасає у будь-яких ситуаціях. Купівля цікава всім людям, які хочуть спробувати щось нове для себе у віртуальному світі з метою інвестування засобів для їх примноження або збереження. Але незалежно від поставлених завдань потрібно знати, як купити криптовалюту, на які позиції звертати увагу, які є правила та порядок дій.

Навіщо потрібна крипта?

На практиці постійно підтверджується факт зростання вартості криптовалюти за рахунок змін на ринку цифрових активів, внесення корективів, розробки нових токенів та монет. Нестабільність характеру таким ринкам, але для збереження певності можна купити криптовалюту із перевіреними показниками. Це може біткоін, ефіріум. А для торгівлі з невеликими ризиками та раціональними вкладеннями підійдуть менш розвинені альткоїни, які тільки недавно запущені для монетизації, тому їхня вартість може блискавично, як вирости, так і впасти.

Якщо знати, як продати криптовалюту вигідно для себе, то можна істотно примножити наявний капітал, але попередньо потрібно розібратися в тому, як купити крипту і які способи для цього підійдуть найбільше.

Покрокова інструкція

Спочатку вибирається біржа та проходиться на ній реєстрація відповідно до всіх вимог та технічних завдань. Обов'язковим етапом є проходження KYC для ідентифікації особи та захисту персональних даних. Такий підхід використовують усі надійні біржі для всебічної безпеки. Здійснити продаж криптовалюті в деяких варіантах можливий тільки після повної верифікації, незважаючи на відсутність обмежень при поповненні.

Наступний етап - купівля крипти на біржі за фіатні кошти через онлайн-систему . Для цього потрібно вибрати актив та суму для оплати, далі вибирається прикріплена картка та проводиться фінансова операція. Але в певних випадках можна купити крипту тільки за стейблкоїни , тому спочатку купуються вони, а потім крипта, що вже цікавить. Продати криптовалюту можна за таким самим алгоритмом.

Для зручності підійде системи P2P, яка дозволяє провести операції безпосередньо з іншими інвесторами, використовуючи зручні для сторін способи оплати. Це найбільш вигідний спосіб, який має величезний попит.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Покрокова інструкція з купівлі криптовалюти

     • 922596 переглядiв