ukenru
podolyak-prokomentuvav-vimogu-roskomnaglyadu-ne-publikuvati-roszmi-intervyu-z-zelenskim-rf-diysno-khoche-buti-izgoyem

Подоляк прокоментував вимогу Роскомнагляду не публікувати росЗМІ інтервʼю з Зеленським: рф дійсно хоче бути ізгоєм

 • 550125 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Інакше не можна оцінити безглуздість рішення головного російського цензора - Роскомнагляду - який ультимативно вимагає від кількох російських ЗМІ не публікувати двогодинне інтерв'ю Володимира Зеленського. Про це пише УНН з посиланням на повідомлення Радника керівника Офісу Президента Михайла Подоляка.

Цитата

"Інтерв'ю, в якому детально досліджено причини варварської війни, затіяної РФ проти України. І сказано, до яких катастрофічних наслідків це призведе саме Росію. Сама по собі поведінка Роскомнагляду, як мінімум, виглядає феєрично боягузливо і ганебно", - йдеться в повідомленні.

Подоляк зазначає, що рф вважає себе "оплотом боротьби за праву справу". Але при цьому боягузливо підтискає хвіст, коли є пряма мова іншої сторони.

"По-друге, а навіщо тоді витрачати стільки грошей на внутрішню вбивчу пропаганду, на всіх цих вгодованих пропагандистів із вечірніх струм/шоу, якщо їхню брехню можна запросто обнулити одним інтерв'ю Президента України?" - додає радник Президента.

Додамо

27 березня головний редактор "Дождя" Тихон Дзядко, головний редактор "Медузи" Іван Колпаков, спецкор "Комерсанта" Володимир Соловйов та письменник Михайло Зигар за участю головного редактора "Нової газети" Дмитра Муратова взяли інтерв'ю у Зеленського.

Роскомнагляд зажадав від російських ЗМІ "відмовитися від публікації" інтерв'ю.

Українські Національні Новини

Політика