ukenru
po-vorozhomu-skladu-u-chornobayivtsi-znovu-vdarili-vnochi-ok-pivden

По ворожому складу у Чорнобаївці знову вдарили вночі - ОК "Південь"

 • 156785 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Українські захичники вночі вдарили по ворожих силах у Чкаловому та складу боєприпасів у Чорнобаївці, повідомили в ОК "Південь", пише УНН.

Цитата

"Нічні ракетно-артилерійські удари наших підрозділів відбулися, зокрема по скупченню сил противника у Чкаловому та по складу боєприпасів у Чорнобаївці", - йдеться у повідомленні ОК "Південь" у Facebook.

Деталі

Також зазначається, що двічі нашими зенітно-ракетними підрозділами в Нікопольському районі було знищено безпілотник-розвідник, якими ворог намагався викрити наші позиції та скорегувати свій вогонь.

"Наразі підтверджені втрати противника за ніч складають 11 рашистів, 3 одиниці броньованої та 2 – автомобільної техніки. Решта втрат дорозвідується", - вказали у командуванні.

Так, за повідомленням, противник вражений власними втратами та артилерійсько-ракетним впливом наших сил продовжує облаштування рубежів оборони та підступні обстріли тилових районів півдня.

"Обстановка в нашій операційній зоні напружена, але контрольована силами оборони", - зазначили у командуванні.

Доповнення

У Чорнобаївці, неподалік Херсона, неодноразово знищували ворожу силу та засоби противника.

У мережі той факт, що окупанти не залишали спроб розміститися там, і те, що по них постійно завдавали ударів, навіть стало приводом для появи великої кількості мемів, зокрема, про "серіал" з епізодів ударів по Чорнобаївці.

Українські Національні Новини

Суспільство