pivdenna-koreia-ssha-ta-yaponiia-spilno-vidstezhuvatymut-nezakonnu-kiberdiialnist-kndr

Південна Корея, США та Японія спільно відстежуватимуть незаконну кібердіяльність КНДР

 • 16230 переглядiв

Південна Корея, Сполучені Штати і Японія домовилися посилити спільні зусилля з боротьби з незаконною кібердіяльністю КНДР. Про це повідомляє Yonhap, пише УНН.

Деталі

Країни досягнули домовленості під час зустрічі, у якій брали участь заступник радника з національної безпеки США Ван Юн-Джонг, заступник радника з національної безпеки США з питань кібербезпеки та новітніх технологій Енн Нойбергер і заступник голови Секретаріату національної безпеки Японії Кейічі Ічікава.

Три сторони оцінили, що незаконна кібердіяльність Північної Кореї, яка фінансує північнокорейську зброю масового знищення і програми балістичних ракет, стає все більш витонченою. Глобальні біржі віртуальних валют, в тому числі в Південній Кореї, США та Японії, стали їхньою основною метою,

- йдеться у повідомленні.

Вказано, що сторони наголосили на важливості зміцнення партнерства з приватним сектором, особливо з постачальниками криптовалютних послуг. Вони вважають, що це важливо для підвищення обізнаності про кіберзагрози Північної Кореї.

Вони домовилися співпрацювати з країнами-однодумцями, щоб відстежити сили, які стоять за незаконною кібердіяльністю Північної Кореї, і вжити необхідних заходів для усунення загроз,

- зазначено в заяві.

США запровадили санкції проти фінансової мережі рф і КНДР19.09.24, 20:51

Популярні

Новини по темі

Королева Єлизавета II хворіла на рак кісток - Борис Джонсон

 • 15742 переглядiв

Трамп закликав до відставки та імпічменту Гарріс

 • 16384 переглядiв

Ураган "Хелен" у США забрав життя вже 128 людей

 • 16231 переглядiв

Ізраїль розпочав наземну операцію на півдні Лівану

 • 15672 переглядiв

В Іраку обстріляли ракетами американську військову базу - Reuters

 • 15271 переглядiв