ukenru
pidirvati-granatu-i-poyikhati-dodomu-z-troma-multami-rashisti-pridumali-idealniy-plan-imitatsiyi-boyovikh-poranen

«Підірвати гранату і поїхати додому з трьома мультами»: рашисти придумали «ідеальний план» імітації бойових поранень

 • 180246 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Росіяни винаходять все нові способи втекти з війни в Україні, та ще й «підзаробити». Про це йдеться в перехопленій розмові рашистських окупантів, які оприлюднило Головне управління розвідки МОУ, пише УНН.

Деталі

Так, на перехопленні двоє росіян приходять до висновку, що єдиний реальний спосіб втекти з війни – стати «трьохсотим», тобто пораненим.

Єдина проблема – госпіталі відмовляються приймати окупантів на лікування та видавати «лікарняні». А тому, вивчають досвід «старих вовків», які уміють наносити самі собі поранення, які виглядають як бойові.

«Я вчора пропонував гранату йо… (підірвати – ред.). РГД. Щоб одразу восьмеро людей «затрьохсотилось». Плитами обкластись щоб кінцівки стирчали. В… (здетонувати - ред.) її і все. Всім поїхати додому з трьома мультами (трьома мільйонами, які мають виплачуватися за бойове поранення - ред.)», - каже один з горе-вояків.

Співрозмовники доходять до висновку, що саме цей план – ідеальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Майор роту втратив. Тепер ходить, посміхається": ГУР оприлюднило перехоплення розмови окупанта з батьком

Українські Національні Новини

Суспільство