ukenru
pid-chas-masovanoyi-ataki-rashisti-vipustili-krilati-raketi-z-povitrya-i-morya-ta-s-300-zaluzhniy

Під час масованої атаки рашисти випустили крилаті ракети з повітря і моря та ракети С-300 - Залужний

 • 188927 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Під час масованого удару російські окупанти сьогодні випустили крилаті ракети повітряного та морського базування, зенітні керовані ракети до ЗРК С-300, атакувавши енергосистему України. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Телеграм, пише УНН.

Цитата

"Противник продовжує ракетний терор проти мирних громадян України. Сьогодні вранці агресор здійснив пуски крилатих ракет повітряного та морського базування, зенітних керованих ракет до ЗРК С-300 по об’єктам енергетичної інфраструктури нашої країни. За попередніми даними, всього було застосовано в ударі 69 ракет. Силами і засобами Сил оборони України знищено 54 ворожі крилаті ракети", - написав Залужний.

Доповнення

росія зранку знову завдала масованого ракетного удару по Україні. За повідомленням Генштабу ЗСУ, Сили оборони України збили 54 з 69 російських ракет під час масованої атаки.

Міністр енергетики України Герман Галущенко повідомив про пошкодження об‘єктів генерації та електромереж і що складна ситуація на заході країни, Одеському та Київському регіонах.

Українські Національні Новини

Війна