ukenru
pes-barsik-oduzhuye-pislya-znuschan-foto-i-video

Пес Барсик одужує після знущань: фото і відео

 • 54802 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Пес на прізвисько Барсик, який став жертвою катувань, зараз знаходиться в кінологічному центрі Нацполіції, і у нього все добре. Про це кореспонденту УНН повідомила волонтер хмельницької громадської організації захисту тварин "Врятуй життя" Олена Голубнича.

"Барсик у кінологів. Все добре", - повідомила вона.

Найімовірніше, собака буде перебувати в кінологічному центрі Нацполіції поки триває слідство.

Також волонтер поділилася відео оглядів Барсика в процесі лікування. На одному з них, професор Кирило Чумаков годує собаку і зазначає, що вона абсолютно адекватна, а огляд відбувається без транквілізаторів.

"Щодо агресії цієї собаки - я спокійно його оглядаю. Він доволі доброзичливий пес, але нікому не довіряє. Якщо підняти руку і зробити якийсь різкий рух - тварина одразу лягає на підлогу. Бачите, як в очі дивиться? Він усім цікавиться, він позитивний.  Ми його перев'язуємо без намордника... Він із задоволенням позабирав з усієї лікарні ковбасу, котлети, а кашу - їжте самі. Ось вам "агресивна" собака, яка повинна була з'їсти мене з самого початку", - розповідає лікар.

Нагадаємо, що чиновнику, який знущався над собакою, до сих пір не повідомили про підозру, адже слідчі чекають результатів "судово-ветеринарної експертизи".

Раніше УНН докладно писав про справу Барсика і яким знущанням він піддався.

Додамо, підозрюваним у справі виступає директор Хмельницького державного архіву Володимир Байдич.

Українські Національні Новини

Суспільство