ukenru
pershi-vibori-v-otg-na-zakarpatti-pravookhorontsi-pereviryayut-sim-porushen

Перші вибори в ОТГ: на Закарпатті правоохоронці перевіряють сім порушень

 • 13726 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. На Закарпатті до поліції надійшло уже сім повідомлень про імовірні порушення виборчого законодавства. Під час виборів до ОТГ на двох виборчих дільницях, у селах Холмок та Сторожниця Ужгородського району, перевіряються два порушення виборчого законодавства, передає УНН із посиланням на ГУНП у Закарпатській області.

Як повідомили у поліції, сьогодні відбуваються місцеві вибори до ОТГ у шести районах Закарпаття: Ужгородському, Мукачівському, Берегівському, Іршавському, Великоберезнянському, Свалявському. Окрім цього, у Полянській ОТГ (Свалявський район) відбудуться довибори депутатів, у зв’язку з приєднанням до громади ще одного населеного пункту.

Станом на 13:00 поліцейські Закарпаття отримали сім повідомлень про імовірні порушення виборчого законодавства на виборчих дільницях. Зокрема, мова про інциденти в Ужгородському районі. Йдеться про одночасне перебування в кабінці двох осіб на виборчій дільниці у селі Холмок, а також імовірний підкуп члена виборчої комісії та виборця у селі Сторожниця.

Працівники поліції проводять перевірку за даними фактами.

У разі виявлення порушень виборчого законодавства поліція звертається з проханням - негайно повідомляти на лінію "102" для оперативного реагування та вчасного вирішення питання.

Нагадаємо, що перші місцеві вибори відбуваються у 86 ОТГ (69 сільських, 16 селищних, 1 міської) у 21 області України, а додаткові місцеві вибори – у 33 ОТГ (20 сільських, 13 селищних) у 17 областях України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП