ukenru
pecherskiy-sud-znyav-aresht-z-mayna-kompaniyi-povyazanoyi-z-eks-ministrom-zakharchenko

Печерський суд зняв арешт з майна компанії, пов'язаної з екс-міністром Захарченко

 • 10660 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Печерський районний суд Києва скасував арешт, накладений на майно нідерландської компанії "Фонд Адміністративне бюро LVV" у рамках провадження про незаконне збагачення і відмиванні грошей екс-міністром МВС Віталієм Захарченком. Про це повідомляє УНН з посиланням на текст судового рішення. 

"Скасувати арешт, накладений на майно нідерландської компанії "Фонд Адміністративне бюро LVV" ("Stichting Аdministratiekantoor LVV")", - йдеться в ухвалі.

Рішення ухвалив суддя. А. Писанець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пов’язаний із Захарченком банк підозрюють у відмиванні 10,3 млрд грн

Нагадаємо, спірна земля в 2003 році за рішенням виконавчого комітету Підгірцівської сільської ради була виділена у власність чотирьом особам. Пізніше ділянки перепродавалися. У 2011 році їх купила Людмила Захарченко і через рік продала Фонду "Адміністративне Бюро LVV" (Нідерланди). У грудня 2013 Фонд уклав з ТОВ "Стак ЛВВ" договір управління нерухомим майном.

У квітні 2014 го прокуратура ініціювала перевірку дотримання вимог земельного законодавства в управлінні Держземагентства в Обухівському районі та Підгірцівської сільраді. Перевірка виявила порушення, зокрема, щодо землі під маєтком, що приписують Захарченко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП