patriarkh-varfolomiy-planuye-vidvidati-polschu-schob-blagosloviti-ukrayinskikh-bizhentsiv

Патріарх Варфоломій планує відвідати Польщу, щоб благословити українських біженців

 • 112269 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Президент Польщі Анджей Дуда запросив відвідати країну Вселенського Патріарха Варфоломія, щоб благословити, розрадити та зміцнити біженців, що прибули після початку війни в Україні. Про це повідомив представник Блаженнійшого Митрополита Епіфанія архієпископ Євстратій Зоря на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі

Так, за інформацією, що оприлюднив Зоря, Вселенський Патріархат повідомляє, що Президент Республіки Польща, Його Ексцеленція Анджей Дуда, офіційно запросив Його Всесвятість Вселенського Патріарха Варфоломія відвідати його батьківщину, “щоби благословити, розрадити та зміцнити незліченну кількість біженців, які опинилися в країні після початку війни в Україні”.

Цитата

“Його Всесвятість, отримавши також подібне запрошення від Предстоятеля Православної Церкви Польщі Блаженнійшого Митрополита Варшавського Сави, має намір прийняти його та відвідати там тимчасові притулки для біженців у супроводі Високопреосвященнійшого Старшого Митрополита Халкідонського Еммануїла та Великого синкелла отця Якова Крочака”, - повідомив представник Митрополита.

Раніше

Як писав УНН, раніше сьогодні Президент України Володимир Зеленський розповів Папі Римському про складну гуманітарну ситуацію та підтримав його посередницьку роль у відносинах з росією для завершення війни.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні стартувала посівна кампанія: що і де сіють

     • 280055 переглядiв

    Італія хоче, щоб Україна була частиною ЄС

     • 171571 переглядiв

    Восьма серія: окупантам знову дісталося під Чорнобаївкою

     • 248116 переглядiв