partyzany-u-sevastopoli-vyiavyly-protychovnovyi-korabel-ta-katery-rf-atesh

Партизани у Севастополі виявили протичовновий корабель та катери рф - "АТЕШ"

 • 34422 переглядiв

Українські партизани в окупованому Севастополі виявили протичовновий корабель ВМС роосії" олександрівець " і різні катери, що охороняють узбережжя міста.

Українські партизани у тимчасово окупованому Севастополі виявили протичовновий корабель ВМФ рф "олександрівець" та різні катери, які охороняють узбережжя міста. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", пише УНН.

Агенти нашого руху розвідали Стрілецьку бухту в Севастополі та виявили розміщення протичовнового корабля ВМФ рф МПК-49 "олександрівець" та різних катерів, які охороняють узбережжя Севастополя,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Також зафіксовано посилену активність російських військових. На причалі постійно завантажуються та розвантажуються військові вантажівки.

Координати: 44.3617, 33.2808.

Вони не вчаться на своїх помилках і продовжують перебувати на українських територіях, за що будуть покарані. Уся детальна інформація вже передана в надійні руки,

- зауважили партизани.

Нагадаємо

Українські партизани в окупованій Євпаторії виявили російські військові вантажівки, які розвантажували ешелони з будівельними матеріалами для зведення фортифікаційних споруд на західному узбережжі Криму.

Популярні

Новини по темі

Армія рф вранці вдарила по Харківському району - ОВА

 • 22820 переглядiв