parlament-rozpochav-perekhid-na-reyki-yevrointegratsiyi-stefanchuk-poyasniv-u-chomu-rich

Парламент розпочав перехід на рейки євроінтеграції: Стефанчук пояснив, у чому річ

 • 176975 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив в ефірі одного з телеканалів, що парламент розпочав переведення діяльності на рейки євроінтеграції. Зокрема, в Раді ухвалено постанову, передає УНН.

Цитата

“Ми почали перехід діяльності парламенту на рейки євроінтеграції. Ми прийняли постанову, за якої ми створили перший механізм: яким чином ми будемо відбирати, готувати, розглядати і приймати рішення по законах, спрямованих на європейську інтеграцію, тому що це для парламенту стає питанням №1. Ми якраз запропонували цей механізм другим кроком. Зараз ми готуємось до регламенту Верховної Ради з тим, щоб забезпечити цей швидкий трек проходження саме європейських законів, які необхідні нам для європейської інтеграції. Але ми робимо всі запобіжники, щоб швидкість не впливала негативно на якість”, – повідомив Стефанчук.

Деталі

Спікер парламенту зазначив, що важливо зробити таким чином, щоб ті законопроекти, які вносяться до Верховної Ради, були з офіційними перекладами директив, мали б таблицю відповідності директивам. Тоді вони могли би прийматися у Верховній Раді після двох експертиз, які здійснюються – парламентської і урядової.

Доповнення

Голова податкового комітет ВР, секретар Нацради з питань відновлення України Данило Гетманцев повідомив, що для успішної євроінтеграції Україна має імплементувати більше чотирьох десятків різного роду документів у сфері публічних фінансів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Знову "бавовна": в Алчевську загорівся рашистський склад

     • 288582 переглядiв