padinnia-il-76-pid-bielhorodom-delehatsiia-mkchkh-v-rosii-namahaietsia-ziasuvaty-khto-perebuvav-na-bortu-zmi

Падіння Іл-76 під бєлгородом: делегація МКЧХ в росії намагається зʼясувати, хто перебував на борту - ЗМІ

 • 25213 переглядiв

Делегація Міжнародного комітету Червоного Хреста в рф намагається зʼясувати, хто перебував на борту  російського літака ІЛ-76, який впав в бєлгоросдькій області.  Наразі інформації немає, заявів   речник МКЧХ в Україні Олександр Власенко у коментарі Суспільному , пише УНН.

Деталі

Власенко зазначив, що МКЧХ не бере участь в обміні військовополоненими.

Сторони домовляються між собою безпосередньо. Ми беремо участь тільки в обміні тілами загиблих. Про обмін військовополонених ми так само дізнаємося постфактум. Наша делегація в росії намагається з'ясувати, хто там був на борту, але поки що інформації ніякої нема

- сказав Власенко.

За його словами, комітет має реєстр українських військовополонених, яких представники МКЧХ відвідують і намагаються з'ясувати їхню долю.

"Може статися так, якщо вони дійсно були на борту, там міг бути хтось з тих, кого ми відвідували, тоді може отримаємо якусь інформацію", - зауважив представник Червоного хреста.

Доповнення

У ГУР підтвердили, що сьогодні мав відбутися обмін полоненими між росією та Україною.

За словами представника ГУР, озвучена російською стороною інформація про те, що військовополонені могли перебувати у літаку Іл-76, який впав у бєлгородській області, наразі перевіряється.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі