ukenru
oznak-stvorennya-potuzhnogo-udarnogo-ugrupovannya-na-teritoriyi-bilorusi-nemaye-rozvidka

Ознак створення потужного ударного угруповання на території білорусі немає – розвідка

 • 851390 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Станом на сьогоднішній день ознак створення потужного ударного угруповання на території білорусі немає. Про це в ефірі телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передає УНН.

Цитата

“У білорусі очікуємо активізацію бойової підготовки, тому що з 1 грудня у зс цієї країни розпочинається новий навчальний рік. Війська будуть виходити на полігони, відпрацьовуватимуть різні питання бойового злагодження, перевірки родів і військ. Тож очікуємо на білоруській території активних заходів, насамперед з оперативної та бойової підготовки. Ми готові до цього. Але хочу зазначити, що на сьогодні ознак створення потужного ударного угруповання на території білорусі не видно», — розповів Скібіцький.

Деталі

Він зазначив, що на перспективу зберігається загроза застосування угруповання союзної держави білорусь-росія. Проте для цього недостатньо озброєння. Наразі росія активно знімає озброєння та військову техніку зі зберігання зі складів, з арсеналів, з центрів забезпечення мобілізаційного розгортання задля того, щоб поповнити втрати й укомплектувати створені за мобілізацією з’єднання й частини.

Доповнення

У розвідці пояснили, що інформацію про нібито підготовку наступу з білорусі поширюють спеціально, щоб налякати українців.

Українські Національні Новини

Політика