osnovna-zagroza-dlya-povitryanikh-sil-zsu-sered-rosiyskoyi-aviatsiyi-tse-litak-su-35

Основна загроза для Повітряних Сил ЗСУ серед російської авіації – це літак Су-35

 • 3391089 переглядiв

КИЇВ.19 серпня. УНН. Для українських військових основна загроза щодо авіації противника – це літак типу Су-35. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив командувача Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук. За його словами, щоб знищити ворожий Су-35, достатньо ланки літаків типу F-16 або Gripen, передає УНН.

Цитата

"За класикою ведення повітряного бою, якщо противник втратить від 2 до 5% своїх літаків, він відмовиться від виконання бойового завдання і буде аналізувати що він (противник - ред.) робить не так", — сказав Олещук.

Деталі

Микола Олещук додав, що за умови надання Україні сучасних винищувачів, наші Повітряні Сили змогли б отримати перевагу у повітрі на всій території.

"Якщо ми завоюємо перевагу в повітрі, повірте мені, темпи контнаступу будуть значно вище, тому що солдат на полі бою повинен відчувати, що з неба він захищений", — відзначив командувач.

Нагадаємо

19 серпня міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що українські пілоти вже розпочали навчання на винищувачах західного зразку F-16. Втім, Україна отримає літаки після детальної підготовки льотчиків і технічного персоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖF-16 був в Україні, ми проводили навчання - командувач Повітряних сил

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Руслан Маліновський переходить з "Марселя" в "Дженоа"

     • 905109 переглядiв