ukenru
orki-zastosovuvali-vsyu-nayavnu-zbroyu-dlya-genotsidu-ukrayinskogo-narodu-rozvidka

Орки застосовували всю наявну зброю для геноциду українського народу – розвідка

 • 164095 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. Українські розвідники знайшли у розбитій російській техніці документи, які свідчать про намір окупантів вбивати українських громадян на захоплених землях, пише УНН з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Деталі

Поблизу населеного пункту Димер Київської області спецпризначенці ГУР МО України знищили колону росгвардії. За даними розвідників, залишені окупантами в розбитих машинах документи є черговим свідченням намірів російських нелюдів вбивати народ України на вже окупованих ними територіях.

Зокрема, військовослужбовці росгвардії 748 окремого батальйону оперативного призначення (в/ч 6912, м. Хабаровськ) для “демілітаризації” та “денацифікації” мирних містечок на Київщині везли із собою автоматичну зброю та важкі кулемети.

“Братній” російський народ мабуть збирався повторити “подвиги” гітлерівців в Бабиному Ярі. Здобуті документи стануть черговими доказами воєнних злочинів росії в міжнародних судах, а трофейну зброю українські розвідники вже передали у підрозділи на сході та півдні України”, - зазначили в розвідці.

Раніше

Як писав УНН, у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який пропонує визнати військові злочини росії у війні проти України геноцидом української нації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП