ukenru
oon-u-polovini-krayin-svitu-nemaye-zagalnoyi-pochatkovoyi-osviti

ООН: у половини країн світу немає загальної початкової освіти

 • 10085 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. У половини країн світу немає загальної початкової освіти. Про це повідомляється в офіційному Twitter, передає УНН.

"У половини країн світу немає загальної початкової освіти. За оцінками ЮНІСЕФ, якби всі діти вміли читати, то сьогодні кількість людей, що живуть за межею бідності, було б менше на 191 мільйон осіб - це чисельність населення Великої Британії, Італії та Іспанії разом узятих", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН заявили, що більше половини населення Індії не має доступу до туалетів

Нагадаємо, у всіх школах Туреччини вводиться факультативне вивчення української мови. Відповідна постанова кабінету міністрів Туреччини була підписана і опублікована 11 квітня. У ній йдеться також і про те, що нарівні з українською буде також вивчатися і болгарська мова.

У половині країн світу немає загальної початкової освіти. За оцінками ЮНІСЕФ, якби всі діти вміли читати, то сьогодні кількість людей, що живуть у крайній убогості, було б менше на 191 мільйон чоловік - це чисельність населення Великобританії, Італії та Іспанії разом узятих pic.twitter.com/3k0crFAmbq

- ООН (@UnitedNationsRU) 16 квітня 2018 р.

Українські Національні Новини

Суспільство