oleksiy-reznikov-pribuv-do-singapuru-na-bezpekoviy-forum-dialog-shangri-la-de-vzhe-proviv-nizku-zustrichey

Олексій Резніков прибув до Сінгапуру на безпековий форум "Діалог Шангрі-Ла" де вже провів низку зустрічей

 • 1619823 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков приїхав до Сінгапуру, щоб взяти участь у безпековому форумі "Діалог Шангрі-Ла", де в перший день, за його словами, "мав плідні розмови" з сінгапурським, австралійським, та новозеландськими колегами, послом США та виконавчим директором саміту, підкресливши, що ключовим пунктом домовленостей стало верховенство права і перемога України", пише УНН.

Цитата

"Розпочав свій перший день тут із зустрічі з міністром оборони Сінгапуру Нг Енг Хен. Я вдячний Сінгапуру за запрошення та всебічну підтримку, яку вони надають Україні. Ця країна відіграє для нас важливу роль. Дуже важливо, що ми маємо спільну мету - просування справедливості", - написав Резніков.

Очільник оборонного відомства повідомив, що "мав плідні розмови" з міністрами оборони Австралії Річардом Марлесом та Нової Зеландії Ендрю Літтлом, підкресливши, що Україна відчуває потужну підтримку цих країн. Також він зустрівся з Джеймсом Крабтрі, виконавчим директором саміту в Азії. 

"Головним пунктом домовленостей на всіх зустрічах є те, що верховенство права має переважати над верховенством сили. Україна повинна виграти цю війну, яку розпочала росія. Нехай так і буде", - підсумував Олексій Резніков.

Доповнення

У Сінгапурі розпочався 20-й масштабний безпековий форум «Діалог Шангрі-Ла» - головний оборонний саміт Азії, який триватиме 2-4 червня. За даними організаторів, у форумі візьмуть участь понад 600 осіб 49 держав світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резніков заявив, що в України є шанси зробити прорив на фронті влітку

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Коаліція винищувачів налічує уже вісім країн – ОП

     • 314969 переглядiв

    ЗСУ отримали вже понад 120 авто за сприяння Favbet Foundation

     • 326327 переглядiв