okupanty-vnochi-vdaryly-lantsetom-po-avtoshliakhu-na-kharkivshchyni-zahorilas-avtivka

Окупанти вночі вдарили "Ланцетом" по автошляху на Харківщині: загорілась автівка

 • 9541 переглядiв

російські війська за добу обстріляли два райони Харківської області, зокрема вночі завдали удару дроном "Ланцет" по автошляху Харків-Богодухів-Охтирка. Обійшлось без постраждалих. Одна людина в області загинула через підрив на невідомому вибухонебезпечному предметі, повідомив у пятницю голова ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Як вказав Синєгубов, за добу ударів по Харкову не зафіксовано. В області армія рф обстріляла:

  • 18 жовтня 02:13 Богодухівський р-н, Богодухівська ТГ, с. Щербаки, автошлях Харків-Богодухів-Охтирка. Внаслідок удару БПЛА «Ланцет» горіла автівка.
  •  11:30 Чугуївський р-н, Старосалтівська ТГ, с. Старий Салтів, міст через р. Сіверський Донець. Обстріл КАБ, влучання в воду. Інформація про постраждалих не надходила.
  •  11:30 Чугуївський р-н, Вовчанська ТГ, с. Бугаївка. Внаслідок обстрілу КАБ пошкоджена будівля ресторану, одне з приміщень комплексу зруйноване повністю.

Також голова ОВА розповів, що у Васищеві Безлюдівської ТГ внаслідок підриву на невідомому вибухонебезпечному предметі в лісосмузі загинув 44-річний чоловік.

Щодо евакуації, то за добу, зі слів голови ОВА, з Купʼянського та Борівського напрямків вивезли 245 людей (серед них - 29 дітей).

На Херсонщині росіяни поцілили у кав'ярню та торгівельний центр: за добу троє поранених18.10.24, 09:09

Популярні

Новини по темі

На Хмельниччині пролунали вибухи

 • 11158 переглядiв

На Хмельниччині вночі збили 8 "шахедів"

 • 11290 переглядiв