okupanti-zaluchayut-vlasnikh-studentiv-medikiv-dlya-likuvannya-poranenikh-viyskovikh-genshtab

Окупанти залучають власних студентів-медиків для лікування поранених військових - Генштаб

 • 208103 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Окупанти почали залучати власних студентів-медиків для лікування поранених військових, через брак медичного персоналу. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат на полі бою. Тож, у ворога на всіх напрямках, через велику кількість поранених, не вистачає медичного персоналу.

"Противник почав залучати студентів з медичних вузів російської федерації до роботи у прифронтових військових медичних установах різного типу. Зокрема, до Токмака Запорізької області на двадцятиденний термін прибули студенти з медичних вузів російської федерації для проходження медичного стажування в бойових підрозділах", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що російські окупанти продовжують використовувати інфраструктуру тимчасово захоплених населених пунктів для надання медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям.

"Нещодавно, в населеному пункті Олексіївка Херсонської області, на території місцевої школи, загарбники облаштували польовий шпиталь. Там перебуває близько 25 військовослужбовців медичного персоналу для лікування окупантів з пораненнями різного ступеню важкості", - підкреслили в Генштабі.

Нагадаємо

Українська авіація за добу завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Для українців спростили процедуру оформлення паспорта

     • 344989 переглядiв