okupanti-prodovzhuyut-rozselyati-v-lnr-zhiteliv-popasnoyi-ta-syevyerodonetska

Окупанти продовжують розселяти в «лнр» жителів Попасної та Сєвєродонецька

 • 299446 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Окупанти розселюють у комунальних установах так званої «лнр» жителів, зруйнованих населених пунктів Попаснянщини. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Луганської ОВА.

Цитата

«Як відомо, окупаційна адміністрація підпорядкувала зруйновані росіянами населені пункти Попаснянщини місту Первомайськ, фактично ліквідувавши район – за їх адміністративно-територіальним устроєм. Все просто: грошей на відновлення немає – не потрібен і район.

Населення вирішили «тимчасово» розселити по комунальним установам так званої «лнр». Так, на минулому тижні туди «на час зими» вирушили чергові 22 жителя.

Ще одну групу людей вивезли у тому ж загадковому напрямку із Сєвєродонецька», - повідомили в ОВА.

Там також додали, що перетнути річку Сіверський Донець на окупованих цьогоріч територіях віднедавна можна лише в одному місці – між Лисичанськом та Сєвєродонецьком. Всі інші понтонні переправи окупанти прибрали. Мости ніхто відновлювати й не збирався.

В Луганській ОВА повідомили, що ворог остерігається просування ЗСУ, підрозділи Сил оборони яких 25 грудня відбили атаки окупантів в районах Новоселівського, Стельмахівки, Площанки, Невського і Червонопопівки.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог завдав вогневого ураження по районах Стельмахівки, Площанки, Діброви і Червонопопівки.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ окупантів.

«А наші ракетники і артилеристи уразили 9 пунктів управління, 2 райони зосередження живої сили та 2 інші важливі об’єкти противника», - повідомили в ОВА про обстановку на фронті.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Донеччина: росіяни поранили ще двох цивільних

     • 374153 переглядiв

    На Луганщині шпиталі переповнені пораненими окупантами

     • 303007 переглядiв

    На Дніпропетровщині та Миколаївщині ніч була тихою - ОВА

     • 252326 переглядiв

    Від 2° морозу до 8° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 376870 переглядiв