okupanti-obstrilyali-naseleni-punkti-trokh-rayoniv-kharkivschini-vinikli-pozhezhi

Окупанти обстріляли населені пункти трьох районів Харківщини: виникли пожежі

 • 325693 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. російські війська протягом минулої доби обстріляли близько 20 населених пунктів Харківської області. Внаслідок атак ніхто не постраждав, виникли пожежі. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

“Окупанти наносили авіаудари по населених пунктах Веселе Харківського району, Огірцеве Чугуївського району, Синьківка, Кислівка, Котлярівка Куп’янського району. Під артилерійським вогнем противника опинилися близько 20 населених пунктів області”, - написав Синєгубов у Telegram.

За його словами, о 20:23 у с. Рубіжне Вовчанської громади Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу горіла трава на площі 1 га. Жертв та постраждалих немає.

Також 22:45 у м. Вовчанськ Чугуївського району внаслідок обстрілу горів побутовий вагончик на площі 15 кв.м. Ніхто не постраждав.

Доповнення

За словами очільника ОВА, на Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки.

Додамо

Російські окупанти 9 вересня завдали керованою авіабомбою по селу Ізюмське на Харківщині, пошкоджено будівлі агропідприємства. Через обстріли Куп’янська пошкоджено будинок.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уночі на Сумщині Сили ППО збили "шахед"

     • 401283 переглядiв

    Ще плюс 580: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 473423 переглядiв

    У Кривому Розі пролунали вибухи

     • 1449219 переглядiв

    На Гаваях почав вивергатися вулкан Кілауеа

     • 484605 переглядiв