ukenru
okupanti-ne-gotuyutsya-opalyuvati-mariupol-vzimku-adryuschenko

Окупанти не готуються опалювати Маріуполь взимку, - Адрющенко

 • 95830 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що окупанти не готуються опалювати Маріуполь взимку. Люди без отоплення залишуться через величезні пошкодження газоводу. Про це інформує УНН.

Деталі

Попри гучні заяви про підготовку до опалювального сезону та відновлення котелен, керівники комітетів самоорганізації населення та квартальні отримали вказівку терміново збирати данні про потреби дров та вугілля в першу чергу по приватним будинкам, навіть газифікованим.

Цитата

"Це прямий сигнал і визнання очевидного факту - опалення взимку не буде. Навіть не через небажання окупантів. Сутто технічно. Всі котельні в Маріуполі давно модернізовано і переведено на єдиний вид палива - природний газ", - йдеться в повідомленні.

Відновити газопостачання в Маріуполь неможливо шляхом ремонту через величезні пошкодження газоводу як магістрального, так і по будинкам.

"Подача газу загрожує перетворити місто на вибухівку. Використовувати або перебудувати систему на інший вид палива - твердий, нереально до зими. Тому, зима поруч і вона буде без тепла в домівках", - зазначив Андрющенко.

Чиновник вважає, що окупанти мають план "Б", що найбільш вірогідним є підштовхування людей до депортації у росію в найближчі місяці. В цю гепотезу окрім опалення вкладається і частково штучна криза з водою та гуманітаркою.

Нагадаємо

рашистам не вдається запустити навчальний процес у Мелітополі через спротив освітян.

Українські Національні Новини

Суспільство