okupanti-atakuyut-ukrayinu-svizhovipuschenim-ozbroyennyam-rozvidka

Окупанти атакують Україну «свіжовипущеним» озброєнням – розвідка

 • 698337 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Російські окупанти у серпні завдавали ударів по Україні ракетним озброєнням, яке було випущене у третьому кварталі цього року. Про це повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький на щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), передає кореспондент УНН.

Цитата

«Минулого року вони (росіяни – ред.) повністю перевели економіку на військовий лад. Оборонно-промисловий комплекс сьогодні намагається наростити свої зусилля з випуску, як вони називають високотехнологічних видів озброєння. Ми бачимо, що ті ж самі удари, які зараз наносяться, особливо починаючи з травня місяця, те, що випускається на їхніх підприємствах, відразу йде до війська, і одразу застосовується по нашій державі… Те ж саме – ракетні удари в серпні, а ракетне озброєння було випущено в третьому кварталі цього року», - розповів Скібіцький.

Він зазначив, що для припинення атак потрібно нейтралізувати випуск продукції, яка застосовується для військових цілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США, Китай, Канада, Японія, Тайвань та інші: Олександр Рувін розповів про країни походження окремих компонентів російської зброї

«Тут ми працюємо разом із міжнародною спільнотою, тому що є багато аспектів. Це і міжнародні санкції щодо поставок відповідних комплектуючих елементів, які застосовуються, перекриття всіх каналів поставок через інші країни, а також завдання ударів, знищення підприємств, які виробляють смертоносне озброєння», - сказав Скібіцький.

Доповнення

Bloomberg повідомляв, що у росії закінчуються запаси деяких видів зброї, і їй доводиться виробляти їх швидше, щоб підтримувати інтенсивність війни.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Повітряна тривога у кількох областях

     • 611258 переглядiв

    Всі кошти, які заробляє Україна, йдуть на оборону – Шмигаль

     • 438635 переглядiв