okupanti-11-raziv-obstrilyali-kurakhivsku-gromadu-na-donechchini-poshkodzheni-bagatopoverkhivki-privatni-budinki-ta-ditsadok

Окупанти 11 разів обстріляли Курахівську громаду на Донеччині: пошкоджені багатоповерхівки, приватні будинки та дитсадок

 • 137357 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Протягом минулої доби російська армія продовжила обстріл населених пунктів Донецької області, що призвело до поранення людей та руйнувань. Зокрема, суттєві пошкодження є у Курахівській громаді, яка за добу зазнала 11 обстрілів. Про це повідомляє в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, на Волноваському напрямку Новоукраїнку Вугледарської громади минулої доби росіяни обстріляли з Градів та артилерії.

На Донецькому напрямку дві людини було поранено в Авдіївці, ще одну — в Ласточкиному Очеретинської громади. У Мар'їнській громаді зруйновано будинок у Романівці, обстріляні Іллінка і Катеринівка. Курахівська громада зазнала 11 обстрілів: у Сухих Ялах пошкоджено численні приватні будинки, дитсадок і клуб, у Курахівці пошкоджено 5 багатоповерхівок, у Ганівці — приватний будинок.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджені 4 багатоповерхівки і 4 приватні будинки. У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Неліпівці.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді пошкоджено 5 будинків: 3 у Переїзному і 2 у Званівці. Ще 1 будинок пошкоджено у Сіверську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барабаш: у росіян нова ціль - взяти Авдіївський коксохім

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог уночі атакував військовий об'єкт на Івано-Франківщині - ОВА

     • 5064837 переглядiв

    Уперше жінка очолила Військово-морські сили США

     • 176291 переглядiв

    Барабаш: у росіян нова ціль - взяти Авдіївський коксохім

     • 407640 переглядiв

    Україна приєдналася до декларації щодо безпеки використання ШІ

     • 163169 переглядiв

    Ізраїльські війська оточили місто Газа - начальник штабу ЦАХАЛ

     • 162412 переглядiв