ok-pivnich-pokazalo-yak-nashi-oborontsi-znischili-vorozhii-posti-tekhnichnogo-sposterezhennya

ОК "Північ" показало як наші оборонці знищили ворожіі пости технічного спостереження

 • 609174 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Оперативне командування «Північ» в Telegram показало, як Сили оборони знищили пост спостереження "Гренадер" і тепловізійний комплекс "Муром" окупантів, передає УНН.

Цитата

"Результативна робота нашої артилерії та розвідників. Ворожа техніка та особовий склад додалися до переліку втрат росіян у війні з Україною. Зокрема, АПТС «Гренадер» та тепловізійний комплекс «Муром»", - прокоментувало відео Оперативне командування.

Довідково

Автономний пост технічного спостереження АПТС «Гренадер» призначений для дистанційного спостереження за підступами до зон, що охороняються, ділянкам периметрів та іншими областями простору з метою оцінки обстановки, спостереження за діями та просуванням порушників, координації дій персоналу системи візуальної інформації.

Автономний мобільний комплекс відеотепловізійного спостереження «Муром-П», що швидко розгортається, призначений для цілодобового дистанційного відеотепловізійного та радіолокаційного спостереження, контролю та охорони відкритих ділянок місцевості, підступів, периметрів та шляхів пересування до об'єктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони відбили атаки ворога на східному фронті - Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У білорусі оголосили війну мухоморам

     • 1214314 переглядiв