ukenru
ok-pivden-korabelne-ugrupovannya-vorozhikh-sil-ukrivayetsya-vzdovzh-uzberezhzhya-krimskogo-pivostrova-v-napryamku-novorosiyska

ОК "Південь": корабельне угруповання ворожих сил укривається вздовж узбережжя Кримського півострова в напрямку новоросійська

 • 73302 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. В Чорному морі через штормову погоду корабельне угруповання ворожих сил укривається вздовж узбережжя Кримського півострова в напрямку новоросійська. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Цитата

На бойовому чергуванні залишено 2 ракетних носії з 16 "Калібрами" напоготові.

"Сили охорони та оборони півдня України на сторожі безпеки регіону. Будьте пильними й уважними, не нехтуйте попередженнями про небезпеку з повітря, на узбережжі та в прибережних водах. Довіряйте тільки достовірним джерелам інформації і все буде Україна!", - йдеться в повідомленні ОК "Південь".

Нагадаємо 

В Чорноморській та Азовській морських операційних зонах корабельне угруповання противника основні зусилля зосереджує на веденні розвідки, блокуванні цивільного судноплавства в північно-західній частині Чорного моря та ураженні військових об’єктів і елементів інфраструктури в глибині території України.

Українські Національні Новини

Війна