ukenru
odin-z-ukrayinskikh-antiseptikiv-vidpravili-na-karantin

Один з українських антисептиків відправили на карантин

 • 13429 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. В Україні тимчасово заборонили реалізацію та застосування антисептику "Біосепт" українського виробництва. Про це повідомляє УНН з посиланням на розпорядження Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

"Тимчасово заборонити реалізацію та застосування лікарського засобу "Біосепт", розчин для зовнішнього застосування 96%, по 100 мл у флаконах, серії 051217, українського виробництва у зв’язку з невідповідністю вимогам аналітичної нормативної документації реєстраційному посвідченню", - сказано у документі.

Додамо, що даний препарат використовується для дезінфекція шкіри рук. При зовнішньому застосуванні чинить антисептичну, дезінфікуючу, місцеву подразнювальну дію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні заборонили понад сорок видів ліків російського виробництва

Усі аптеки мають помістити даний препарат у карантин до наступного розпорядження.

Як повідомляв УНН, в Україні заборонили реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу "ТРОМБО ААС" через невідповідність медичних зразків українському законодавству.

В Україні заборонили "Фенобарбітал” порошок серії РВТ/1718058 індійського виробництва, через невідповідність показника "Розчинність".

Українські Національні Новини

Здоров'я