odesytiv-v-aeroport-kysheneva-dostavliatyme-aerotransfer-kiper-rozpoviv-pro-novyi-proekt-z-proon

Одеситів в аеропорт Кишинева доставлятиме аеротрансфер: Кіпер розповів про новий проект з ПРООН

 • 24544 переглядiв

Олег Кіпер обговорив з ПРООН новий проект "Повітряний трансфер", покликаний спростити проїзд до аеропорту Кишинева, покращити перетин кордону та зменшити трафік.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер зустрівся з делегацією представників ПРООН в Україні, передає УНН.

Деталі

У ході зустрічі сторони обговорили реалізацію нового проєкту "Аеротрансфер". Його мета - пришвидшити проїзд українців, які прямують до міжнародного аеропорту Кишинів. За умови наявності квитків на літак - пасажири зможуть користуватися спеціальним трансфером, який прямуватиме з Одеси до аеропорту, інформує Кіпер.

"Це має розвантажити пункти пропуску через кордон (в першу чергу в районі МПП "Маяки – Паланка – Удобне"), зменшити там зосередження великої кількості транспорту та людей, пришвидшити процедуру перетину. Організоване перевезення пасажирів також зменшить навантаження на дороги області легковими авто та покращить рівень обслуговування населення у сфері міжнародних перевезень", - написав очільник ОВА.

Кіпер додав, що для запуску проекту "Аеротрансферу" необхідні автобуси, які здійснюватимуть перевезення пасажирів. І повідомив, що в цьому питанні ОВА розраховує на допомогу ПРООН.

"Загалом ПРООН відібрано 20 проєктів в Одеській області,на реалізацію яких Європейським Інвестиційним Банком вже виділено кошти у розмірі 29 млн євро. Дякуємо за підтримку Одещини та співпрацю", - резюмував Кіпер.  

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд посилює підтримку ВПО – Шмигаль

     • 29074 переглядiв

    Масштабна ДТП у Києві: зіштовхнулось близько 10 авто

     • 123806 переглядiв

    ССО показали як HIMARS нищить ворожі "Торнадо-Г" і "Мста-С"

     • 121137 переглядiв