obvinuvalniy-akt-schodo-suddi-tandira-skeruvali-do-sudu

Обвинувальний акт щодо судді Тандира скерували до суду

 • 683889 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. До суду направили обвинувальний акт щодо голови районного суду Київщини за фактом ДТП у стані алкогольного сп'яніння, внаслідок якої загинув військовослужбовець Національної гвардії України. Про це повідомляє УНН із посиланням на Київську міську прокуратуру. Йдеться про суддю Макарівського районного суду Олексія Тандира.

Деталі

Зазначається, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Олексія Тандира передано до Святошинського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Згідно з матеріалами слідства, 25 травня суддя за автомобілем «Lexus ES350» в стані алкогольного сп’яніння перевищив швидкість наїхав на військовослужбовця Національної гвардії, який перебував на блокпосту. У результаті ДТП нацгвардієць загинув на місці.

Нагадаємо

Раніше за клопотанням прокуратури підозрюваному продовжено термін дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави до 09 вересня 2023 року включно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Обвинувальний акт щодо судді Тандира скерували до суду

     • 683889 переглядiв

    "Не тільки пілоти" - Ігнат пояснив, хто буде навчатись на F-16

     • 1338443 переглядiв