noviy-generalniy-inspektor-zbroynikh-sil-nimechchini-provede-ryad-zustrichey-iz-soyuznikami-po-nato-ukrayina-na-poryadku-dennomu

Новий генеральний інспектор збройних сил Німеччини проведе ряд зустрічей із союзниками по НАТО. Україна на порядку денному

 • 774351 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Генеральний інспектор збройних сил Німеччини Карстен Брейєр зустрівся з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі у Вашингтоні під час першого робочого візиту до країн-союзників Берліна по НАТО, передає УНН з посиланням на dpa.

Цитата

«Прямий та особистий обмін думками з моїми колегами особливо важливий для мене», — сказав генерал Брейєр після переговорів у понеділок у Пентагоні, які, як передбачалося, стосувалися, крім іншого, війни в Україні.

«Військові лідери обговорили вторгнення росії в Україну і поділилися оцінками регіональної безпеки. Німеччина є ключовим союзником НАТО та важливим партнером у підтримці миру та стабільності у всьому світі», — йдеться в повідомленні Об'єднаного комітету начальників штабів.

Деталі

У вівторок Брейєр мав зустрітися з головою французького штабу Тьєррі Буркхардом у Парижі та виступити перед комітетом оборони Франції.

Через день він продовжить свій візит до Гааги для переговорів із командувачем збройних сил Нідерландів генералом Онно Ейхельсхаймом.

«Найближчими днями і тижнями будуть подальші візити до моїх європейських товаришів», — сказав Брейєр. «Єдність у військовому альянсі НАТО важлива не лише в ці часи — і зараз ми переживаємо це більше, ніж будь-коли».

Брейєр вступив на посаду генерального інспектора Бундесверу Німеччини в середині березня, змінивши на цій посаді генерала Ебергарда Цорна.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    МХП розпочала посівну кампанію

     • 1718339 переглядiв