novi-biolaboratoriyi-ta-rozstrilyani-soldati-tspd-zibrav-dobirku-feykiv-yaki-poshiryuyut-rosiyski-propagandisti

Нові біолабораторії та розстріляні солдати: ЦПД зібрав добірку фейків, які поширюють російські пропагандисти

 • 201632 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що продукував ворог протягом 19 серпня, передає УНН.

Деталі

1. В МО країни-агресора заявили: «для припинення паніки під натиском російських військ у Харківській області націоналісти підрозділу «Кракен» показово розстріляли 100 солдатів української 58-ї мотопіхотної бригади, які залишили свої позиції біля н.п. Уди». Це фейк!

2. Секретар Радбезу росії патрушев заявив: «в Україні поблизу кордонів рф розробляли компоненти біологічної зброї за участю США… Наявні конкретні приклади дозволяють констатувати, що США не збираються забезпечувати відкритість у питанні функціонування їх біолабораторій на території інших країн, зокрема на пострадянському просторі». Це дезінформація!

3. В МЗС рф повідомили: «США та НАТО загострюють ситуацію, говорять про можливість нападу на російські території з України, ситуація вкрай гостра – ми не хотіли б, щоб США стали стороною конфлікту, але вони поки що попереджень не чують». Це маніпуляція!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦПД при РНБО спростував фейки щодо отримання нового посвідчення водія.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві та Харкові повідомляють про вибухи

     • 149023 переглядiв