nova-zelandiya-nadala-dozvil-na-prozhivannya-dlya-vlasnikiv-spetsialnoyi-ukrayinskoyi-vizi

Нова Зеландія надала дозвіл на проживання для власників "спеціальної української візи"

 • 1227593 переглядiв

Деталі

Зазначається, що власники спеціальної української візи, яку можна отримати до 15 березня 2024 року, зможуть подати заявку на проживання в Новій Зеландії.

Уряд повідомив, що було видано близько 1510 українських віз, і в Новій Зеландії проживають близько 340 українських біженців. Уряд припинить приймати заявки після 15 березня 2024 року.

Цитата

«Багато з тих, хто шукав безпеки тут, у Новій Зеландії, ніколи б не сподівалися залишитися тут надовго, але оскільки війна триває, ми маємо гуманітарне зобов’язання забезпечити їм певність», — сказав у заяві Ендрю Літтл, міністр імміграції Нової Зеландії .

Ті, хто бажає отримати дозвіл на проживання, повинні будуть надати медичну довідку, перевірити характер і відповідати вимогам щодо ідентифікації, на додаток до сплати збору за заяву в розмірі 1200 новозеландських доларів (708 доларів США).

Контекст

У лютому 2023 року Нова Зеландія оголосила про продовження "спеціальної української візи" ще на рік. Власники спеціальної візи в Україну також мають доступ до державної охорони здоров'я та їхні діти можуть відвідувати школу як домашні учні, а дорослі можуть відвідувати безкоштовні уроки англійської мови в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНова Зеландія вводить додаткові санкції проти росії та білорусі

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Після формального арешту рейтинг Трампа зріс – Reuters

     • 1896938 переглядiв

    У Росії заявили про збиття безпілотника на підльоті до Москви

     • 1189108 переглядiв

    Байден: "Ми намагаємося з’ясувати, як збили літак Пригожина"

     • 826860 переглядiв