ne-vporavsia-z-techiieiu-na-zakarpatti-u-richtsi-uzh-potonuv-15-richnyi-yunak

Не впорався з течією: на Закарпатті у річці Уж потонув 15-річний юнак

 • 18010 переглядiв

Рятувальники близько доби шукали тіло 15-річного юнака, який не впорався з течією. Наразі тіло хлопця вже передали працівника правооронних орагнів.

Днями в Ужгороді, в річці Уж, під час купання потонув підліток. Хлопець не впорався з течією та "пішов" під воду. Про це повідомляє ДСНС України у Закарпатській області, передає УНН.

Деталі 

Інцидентна трапився 24 травня. Того дня ввечері до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в річці Уж потонув підліток.

Зі слів очевидців, група неповнолітніх відпочивала біля річки в районі підвісного моста, що в обласному центрі. Під час купання одного з них підхопила течія і хлопець пішов під воду.

До місця виклику було направлено відділення водолазно-рятувальних робіт, які обстежили місце, однак тіло юнака не виявили. О 21:15 пошукові роботи було припинено у зв'язку з настанням темної пори доби.

Вже наступного дня пошуки було продовжено. Водолази обстежили 1500 кв. м дна річки та знайшли потопельника. Далі тіло передали працівникам правоохоронних органів. Загиблим виявився хлопець 2009 р.н., мешканець с. Галоч Ужгородського району

- резюмували в ДСНС. 

Доповнення

Рятувальники кажуть, що в Україні розпочався купальний сезон та просять громадян не плавати у місцях, які не призначені для цього. Окрім того, у ДСНС закликають людей слідкувати за дітьми під час відпочинку біля водоймищ. 

Нагадаємо

В Одеській області загинув 7-річний хлопчик. Дитину без ознак життя виявили вчора близько 23-ї години у ставку неподалік села, в якому вона проживала.

Популярні

Новини по темі