ukenru
ne-puskati-yikh-nikudi-a-krasche-odrazu-rozstrilyuvati-kim-dav-mikolayivtsyam-navedennya-na-boyovikiv

Не пускати їх нікуди, а краще одразу розстрілювати: Кім дав миколаївцям наведення на бойовиків

 • 111446 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Село Піски в Миколаївській області "кошмарили" бойовики так званих "Л/ДНР", їх можна впізнати по рушницях які ті носять на мотузках. Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

"У Пісках розбіглися люди, орки... це не орки, це наші мудаки - "Л/ДНР", які прийшли. Щоб було зрозуміло, вони пішки туди прийшли, кошмарили села, роздягали людей-шукали наколки "бандерівців", фотографія в школі АТОвця висіла - всіх знайшли, когось розстріляли, по-моєму один тільки поранений живий залишився. Так от, вони з накраденим всім щастям втекли кудись в лісок біля Пісків", - сказав Кім.

" У мене слів немає що б я з ними зробив, якби зловив, попросив військових. А жителів я прошу, якщо ви побачите цих тварюк, які ходять з награбованим, з рушницями на мотузках, а не на ремені, - це ось ці покидьки, які там сиділи і кошмарили село. Не пускати їх нікуди, а краще відразу розстрілювати", - повідомив губернатор.

Раніше

Як повідомляв УНН, раніше сьогодні голова ОДА повідомляв, що в Миколаївській області тривають бойові дії, відбувається зачистка сіл.

Українські Національні Новини

Суспільство