nastup-rosiian-na-kharkivshchyni-informatsiina-operatsiia-shchob-stvoryty-khaos-i-paniku-budanov

Наступ росіян на Харківщині – інформаційна операція, щоб створити хаос і паніку – Буданов

 • 20881 переглядiв

Наступ росії в Харківській області є інформаційною операцією, спрямованою на створення хаосу і паніки, щоб змусити українські угруповання вийти зі східних областей і дестабілізувати ситуацію всередині України.

Головна мета російської операції на Харківщині - створити хаос і паніку через інформаційні атаки, підкріплені діями на місцях, щоб змусити українські угруповання відходити зі східних напрямків та дестабілізувати ситуацію в середині країни. Про це розповів очільник ГУР МО Кирило Буданов у ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Буданов зазначає, що станом на зараз ситуація не є катастрофічною та закликає не панікувати.

Головна мета росіян цієї операції, а це в принципі інформаційна операція для того, щоб створити хаос і паніку, підкріплюючи це діями на землі. Для того, щоб змусити наші угруповання, відходити на східних напрямах, щоб було враження, що їх починають оточувати і відрізати. Але це не так. Друга [мета – ред.] - дестабілізувати ситуацію в середині України. Але заспокойтесь, нічого страшного не відбувається

- наголосив він.

Нагадаємо

Раніше очільник ГУР розповів, що під час активної фази російської прикордонної операції в Харківській області росіяни не досягли значних успіхів, ситуація залишається напруженою, але стабілізується.

На фронті близько 140 бойових зіткнень, ЗСУ закріплюються на зайнятих позиціях на Харківщині - Генштаб 13.05.24, 20:45

Популярні

Новини по темі

Готель "Україна" у Києві продадуть за понад мільярд гривень

 • 18791 переглядiв

У США знесли останній проліт мосту, що обвалився в Балтіморі

 • 16789 переглядiв